Pretul Fericirii Episodul 106 Rezumat: S-a intors Kaya!

Pretul Fericirii Episodul 106 Rezumat: S-a intors Kaya! Acest personaj pe care care multi dintre noi, telespectatorii, l-am indragit se pare ca isi face din nou aparitia in serial. Insa, de unde pana unde? De ce s-a intors? Ce are de spus? Haideti sa aflam si noi detaliile din randurile urmatoare, desigur.

Pretul Fericirii Episodul 106 Rezumat: L-a luat gura pe dinainte!

Stim si noi deja din episodul trecut ca Sahika si-a dat seama repede de faptul ca cel mai bined ar fi daca ar putea sa se intoarca la Hasan Ali. Desi acesta nici ca mai vrea sa auda de ea sau sa o vada prin preajma sa. Ea a tot incercat sa se duca pe langa el, sa isi arate atuurile si sa spere ca poate va intelege ca ii este mai bine cu ea, decat fara. Barbatul insa s-a aratat destul de rece.

Si, ca sa o loveasca in orgoliu, Hasan Ali i-a zis ca intre ei lucrurile s-au terminat definitiv, caci el deja a pus ochii pe Ender. Si nu doar atat, dar o va lua de sotie. Sahika face ochii mari cand aude. Lui Hasan Ali ii place aceasta reactie. Doar ca… am uitat sa va spunem ceva. Hasan Ali nu are, de fapt, de gand sa o ia pe Ender de nevasta. Nu a discutat nimic cu ea in acest sens. Si, prin urmare… Ender nici nu are habar de asa ceva… A fost doar asa, o chestie de moment, pe care Hasan Ali s-a gandit sa o spuna. Si atat. Dar acum, pentru ca a vazut ca, intr-adevar o afecteaza pe Sahika, tatal lui Cagatay are de gand sa continue minciuna.

Afla si Ender

Pana la urma, Hasan Ali isi da seama ca trebui sa discute si cu Ender si sa o convinga cumva sa faca fix cum ii spune el. Cand aude, Ender il priveste putin sceptica. Insa, pana la urma, decide sa minta ca ea si el formeaza un cuplu. Insa doar pana cand se va definitiva divortul dintre Hasan Ali si Sahika, desigur. Intre timp, ea vrea sa fie in ape bune si cu Sahika. De aceea, ii spune ca va avea grija ca ea sa obtina niste poze interesante, aproape indecente cu ea, Ender si cu Hasan Ali. Si, cu acele poze, daca le va prezenta la divort, sigur va primi jumatate din averea lui Hasan Ali. Sahika e bucuroasa de acest asa-zis ajutorul pe care i-l promite Ender.

Doar ca aceasta din urma isi vede de propriile interese. Si, cu alte cuvinte, nu face nimic, dar nimic din ce a spus. Sahika e lasata cu ochii-n soare si practic nu va mai avea cum sa obtina banii lui Hasan Ali, la care spera. Nedumerita, ea se duce ulterior sa o traga la raspundere pe Ender. Aceasta ii spune destul de senin faptul ca ea vrea pe bune sa se casatoreasca cu Hasan Ali, pentru a-i lua banii.

Nervoasa, Sahika se gandeste cum sa se razbune. Si stiti ce face? Il aduce inapoi pe Kaya, ca sa strice apele. Cu el de fata, Ender nu isi va mai putea duce planul pana la capat. Kaya nu va accepta sa o vada langa un individ precum Hasan Ali. Mai ales cand el e acolo, dornic din nou sa isi arate dragostea. Va fi interesant de vazut ce va decide acesta sa faca pe mai departe. Si daca va ramane langa Ender sau va pleca iar.

Pretul Fericirii Episodul 106 Rezumat: Asuman pierde colierul

Pentru Asuman si Yildiz, pare sa fie o perioada cat de cat buna si linistita. Feride se pare ca a inceput sa le aprecieze mai mult. De aceea, ea chiar i-a dat lui Yildiz un colier tare valoros pentru ea, atat din punct de vedere al banilor, cat si din punct de vedere sufletesc. Asuman vrea sa iasa si ea cu unele dintre prietenele ei noi, ca sa vada si ea cum este sa fie o doaan respectata in inalta societate. Si se gandeste ca, daca va purta acel colier, sigur va face o impresie buna.

Problema este ca femeia ajunge sa piarda acel colier, iar vestea ajunge destul de repede la Feride. Nu de alta, dar acel colier ested cunoscut, fiind o piesa, o bijuterie superba si scumpa. Cand aude ca al ei colier a fost uitat asa, de parca ar fi cine stie ce ieftinatura, Feride se enerveaza. Si isi spune ca trebuie sa le puna la punct pe Yildiz si pe Asuman. Ce va urma? Pana aflam si oni, haideti pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in Pretul Fericirii.