O Dragoste Episodul 64 Rezumat: Este prea tarziu!

O Dragoste Episodul 64 Rezumat: Doga il pune in dificultate pe Fatih cu doleanta sa pentru a se impaca. Intre timp, Gorkem simte ca Fatih i-a devenit singura familie, dupa ce a vazut ca a putut sa faca tatal ei. Ce va urma pentru personajele noastre dragi? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

O Dragoste Episodul 64 Rezumat: Dorinta lui Doga

Stim si noi deja din episodul trecut faptul ca Fatih a simtit pur si simplu ca nu mai poate. Si-a dat seama ca langa Gorkem nu ar putea sa fie prea fericit, avand in vedere desele ei crize si faptul ca nu prea poate sa fie strunita de nimeni si de nimic. Asta plus faptul ca a vazut-o pe Doga sarutandu-l pe Giray l-au facut pe al nostru sa ia o decizie la care putini se asteptau. El s-a dus la Doga sa ii ceara scuze pentru tot ce s-a intamplat intre ei, dar si sa ii ceara o noua sansa. Da, asta ignorand total faptul ca ea se afla deja intr-o cunoastere cu Giray.

Doga s-a uitat asa in ochii lui si i-a zis ca da, se poate sa se impace cu el. Lui Fatih deja incepusera sa ii sclipeasca ochii. Insa, Doga se pare ca are si o conditie pentru a se intoarce. Astffel, ea ii spune lui Fatih ca e dispusa sa devina din nou sotia lui, daca sai numai daca el o va lua pe ea si se va duce in fata familiei sale. Apoi, le va spune tuturor cat de mult o iubeste, dar si faptul ca de azi inainte ei se vor muta intr-o alta casa, separat de intreaga familie Unal.

Mai vrea niste timp

Gorkem simte ca tatal ei devine din ce in ce mai mult un strain. Nici bine nu a plecat de langa ei sotia lui si mama ei, ca acesta a si inceput sa caute pe altcineva. Iar acest gest a facut-o pe Gorkem sa nu il mai suporte. Ea discuta cu Fatih si ii spune ca de aici inainte, el este singura ei familie. Si desi poate ca nu se gandea atat de serios la asa ceva cand s-au cunoscut, acum ea vrea si copii cu el. Toate aceste vorbe viind fix acum, cand Fatih a luat deja decizia de a divorta de ea, cu toate ca nu i-a spus nimic inca…

Doga i-a dat lui Fatih 24 de ore pentru a putea face ce i-a zis. Fatih insa se pare ca ar avea nevoie de mai mult timp si se duce la ea sa ii spuna acest lucru. Trimfatoare, Doga ii spune ca nici nu se astepta la un alt raspuns din partea lui. Raspunsul ei nu a fost decat un teatrru, caci stia ca Fatih nu va fi niciodata in stare sa ii confrunte pe cei din familia lui. Si nici sa le spuna ca se va muta impreuna cu Doga, singuri, departe de ei. Doga ii mai adauga si faptul ca nu il mai iubeste, dar si ca si-a dat seama ca nici el nu mai are sentimente reale pentru ea. Insa simplul fapt ca a vazut-o mai fericita decat el, alaturi de Giray, l-a facut sa ia aceasta decizie de a veni sa discute cu ea…

Mai bine tacea

Stiti vorba aceea „Daca taceai, filozof ramaneai”? Ei bine, Ruzgar se pare ca e pe cale s-o afle pe propria piele. vazand ca Nursema ezita, el si-a zis ca trebuie sa ii arate cat de mult inseamna pentru el si cate lucruri ar fi dfispus sa faca pentru ea. Asda ca si-a luat inima in dinti si s-a dus la Abdullah, sa ii spuna ca o iubeste. Acest gest,. in teorie nobil, ar fi trebuit sa aiba urmari bune. Din pacate insa, totul s-a intamplat fix invers.

Abdullah cand a auzit ca Ruzgar are sentimente pentru fata lui, si-a zis ca aceasta trebuie sa plece neaparat din acel loc. Tarziu, si-a dat seama si Ruzgar ca mai bine tacea, insa, din pacate, deja este prea tarziu. Nursema demisioneaza, iar Ruzgar ramane cu buza umflata, din pacate… Abdullah si Pembe intre timp incearca sa ii gaseasca un sot bun tinerei. Si se pare ca Yusuf, baiatul uneia dintre prietenele lui Pembe, pare sa fie pretendentul ideal.

Noroc ca e de treaba

Nursema se duce sa discute cu Yusuf, insa ii spune ca nu are de gand sa mai intre in vreo relatie, avand in vedere casniciile sale esuate. Yusuf pare sa fie baiat de treaba si alege sa nu o forteze pe Nursema. El chiar ii spune mamei sale ca nu o place, doar ca sa stie ca nici ea, nici Pembe nu vor mai insista pe baza acestui subiect. Intre timp, Kivilcim si-o aduce pe Cimen la firma, lucru care nu prea e pe placul nimanui…

Nilay, Gorkem si Pembe au din nou parte de fel de fel de scene tensionate intre ele. Nilay ii spune intr-o zi lui Gorkem, la nervi, ca Pembe si-a dat seama deja ce fel de poama acra e. Si ca nu va mai dura mult pana cand Fatih se va intoarce in bratele lui Doga. Gorkem ii da acesteia o palma, iar Nilay parca atat astepta. Ea s-a dus sa le spuna tuturor, insa Gorkem si-a pregatit un plan. Ea s-a lovit singura, ca sa para ca, de fapt, Nilay a lovit-o.

O Dragoste Episodul 64 Rezumat: Doga si Giray

Doga este in continuare destul de tematoare in ceea ce priveste o potentiala noua relatie. Da, Giray pare barbatul ideal si totusi… a noastra are temerile ei. Ea accepta invitatia lui Giray la el acasa, iar cei doi discuta.

Lucrurile decurg normal, iar Doga nu pare sa ii gaseasca vreun cusur lui Giray. Ea incepe sa sde gandeasca serios la faptul ca, de data aceasta, poate lucrurile vor fi bune si pentru ea. Si poate ca acest barbat nu o va mai dezamagi. Ce va urma pentru ei vom afla si noi din episodul urmator. Pana la el, haideti la discutii si pe pagina de Facebook.