O Dragoste Episodul 38 Rezumat: Noua femeie din viata lui Omer!

O Dragoste Episodul 38 Rezumat: Doga vrea sa il pacaleasca pe Fatih, insa acesta, ajutat de Omer, reuseste sa faca ceva la care draga noastrra pur si simplu nu se astepta. Intre timp, Kivilcim isi pierde cheful de a face orrice, dupa ce Omer i-a zis ca nu isi mai vede viitorul alaturi de ea si ca vrea sa se desparta. Apar intrebari peste intrebari, insa raspunsurile nu apar, din pacate. Ce va urma? Haideti sa aflam si noi impreuna din rezumatul de astazi.

O Dragoste Episodul 38 Rezumat: Minciuna lui Doga

Stim si noi deja din episodul precedent faptul ca Doga i-a zis lui Fatih de noul barbat din viata ei. Pe scurt, i-a zis ca a cunoscut si ea pe unu si lucrurile auescaladat rapid, daca ne intelegeti. In episodul 38 insa, aflam ca n-a fost vorba decat despre o minciuna. In realitate nu exista niicun nou pretendent pentru Doga, insa draga noastra vrea sa il faca pe Fatih sa simta si el ce a simtit ea cand a aflat de Aylin. Dupa ce ii spune aceasta minciuna si vede reactia pe care o astepta de la Fatih, ii spune ca da, ea poate sa il ierte, daca si el o poate ierta pentrru faptul ca a fost cu un alt barbat.

Iar lucrurile se intampla fix cum a crezut Doga ca se vor intampla: Fatih nici nu mai vrea sa auda de impacare si de o eventuala casatorie, dupa ce a aflat ca Doga a fost femeia unui alt barbat. Doga zambeste in sinea ei si lasa lucrurile asa, gandindu-se ca a castigat. Stia prea bine ca el nu va putea vreodata sa treaca peste asa ceva. De aceea a si bagat faza aceea ca il va ierta, daca si Fatih o iarta. Pentru ca stia ca asa ceva nu ar fi niciodata posibil.

Sfatul lui Omer

Fatih se duce nervos la Omer si discuta cu el despre acest lucru. Omer se amuza putin pe seama lui, iar apoi vrea sa il linisteasca. Ii spune ca a ajuns sa o stie prea bine pe Doga. Iar ea nu i-ar face niciodata asa ceva, nu l-ar insela cu un alt barbat, nu acum, chiar daca s-a intamplat fix ce s-a intamplat intre ei. Tanarul prinde curaj dupa ce aude aceste vorbe si isi schimba atitudinea. Parca ma bucuros ca niciodata, se duce la Doga si ii zice ca s-a razgandit. O iarta, pentru ca sunt oameni pana la urma, nu-i asa? Dupa, ii da si un inel, ca semn al asa-zisei lor impacari, iar acum Doga nu mai stie pe unde sa scoata camasa. Nu credea ca se va ajunge aici. Ce l-o fi facut pe Fatih sa isi schimbe parerea?

La fel cum ea a discutat cu Omer despre aceasta problema, la fel s-a dus si a noastra la Alev si a adus in discutie ce s-a intamplat. Femeia, mai inteleapta decat Doga, s-a prins ca sigur Fatih si-a dat seama de minciuna ei si de aceea si-a schimbat parerea. Si daca tot vorbim de minciuni, se pare ca si Abdullah si Pembe s-au prins ca ce i-a zis Omer lui Kivilcim nu poate sa fie adevarat…

Aduce o alta femeie

Deoarece Omer vede ca lumea nu prea il crede, decide sa duca si mai departe aceasta minciuna a lui, chiar daca simte si vede ca deja Kivilcim nu mai poate. Asadar, la aniversarea casatoriei fratelui lui cu Pembe, Omer vine insotit de o alta femeie, spre surprinderea tuturor. Nimeni din cele doua familii nu poate intelege ce s-a intamplat, de fapt. O fi innebunit?

Intre timp, Nursema se cearta cu tatal ei, deoarece acesta vorbeste ca fata lui sa fie concediata. Nursema nu mai suporta sa se ia decizii pentru ea. Ii spune verrde in fata tatalui ei s-o lase sa decida singura pentru ea si pentru Umut. De cand s-a tot bagat el, Abdullah, in viata lor, parca au existat numai si numai probleme in relatia lor.

O Dragoste Episodul 38 Rezumat: Planul lui Alev

Lui Alev tot la Abdullah i-a ramas gandul. Si vrea sa vada daca departe de tot ce spune, faptele vor dovedi ca si lui ii pasa mai mult de ea, decat de Pembe. Astfel, ce se gandeste Alev a noastra? La aniversarea a 35 de ani de casatorie, practic, la petrecerea unde Abdullah si Pembe ar fi trebuit sa fie in centrul atentiei, vorbeste cu Ruzgar sa o ceara de sotie. Se pregatesc inelele, ca la carte si tot ce mai trebuie.

Una dintre traditiile celor din familia Unal este ca, la o astfel de ocazie, cel mai in varrsta dintre toti cei prezenti sa aiba onoarea de a taia panglicile inelelor celor ce urmeaza sa se casatoreasca. In cazul de fata, Abdullah este cel mai batran. Iar el trebuie, practic, sa taie panglicile pentru inelele lui Alev si Ruzgar. Alev spera pana in ultima clipa ca barrbatul nu va accepta asa ceva, dandu-le de inteles celor prezenti ca, de fapt, inca are sentimente pentru el. Ce va urma? Pana aflam si noi, haideti la discutii si pe pagina de Facebook.