Fiica Ambasadorului Episodul 42 Rezumat: Se poarta tare urat!

Fiica Ambasadorului Episodul 42 Rezumat: Se poarta tare urat! Uneori, salvatorul, care la prima vedere pare a fi persoana care va face ca totul sa fie bine, nu e decat un lup imbracat in oaie, daca intelegeti analogia. Micuta Melek va vedea si ea ca nu totul e asa cum pare. Insa, va fi prea tarziu sau va mai exista vreo sansa si pentru ea, dupa ce va realiza? Haideti sa aflam din rezumatul nostru de astazi.

Fiica Ambasadorului Episodul 42 Rezumat: A luat custodia!

Fiica Ambasadorului Episodul 42 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 42 Rezumat

Stim deja din episodul 41 ca lui Guven i-a venit ideea de a lua custodia lui Melek. Si si-a spus ca nu se lasa. Individul acela de Sancar i-a distrus viata fiicei lui. Trebuie sa o ia pe micuta pana cand nu o va schimba si pe aceasta in ceva ce el considera a fi nedemn de o domnisoara. Pana la urma, el a reusit sa o ia pe Melek, spre supararea lui Sancar. Al nostru chiar nu mai stie ce sa faca. Intai Nare, apoi fetita lui…chiar nu poate sa aiba si el parte de niste fericire?

Vazand situatia in care se afla, Mavi nu poate sa stea asa, degeaba, doar uitandu-se. Vrea sa il ajute pe Sancar. De aceea, ea decide sa isi deschida sufletul. Si ii spune niste lucruri din trecutul sau care sunt destul de dureroase. Ii spune de cel cu care a fost, de acel asa-zis sot care i-a facut zile fripte. Din cauza faptului ca ce aveau ei nu putea fi numita o relatie, Mavi a decis ca trebuie sa puna punct. Asta in conditiile in care, dupa cum ne aducem aminte, ea avea si o fata. Evident ca in urma despartirii, ea a primit custodia celei mici, fiind mama. Insa, acest lucru nu l-a oprit pe individ sa vina si sa faca greseala vietii lui.

Durere mare pentru Mavi

A zis ca o plimbare cu masina, alaturi de fiica lui, nu-i va strica. Mavi a aflat repede ca individul a luat-o si l-a tot sunat. S-au certat la telefon si s-au tot certat, facandu-si nervi. Iar barbatul nu a putut sa mai fie atent la drum, din pacate. A pierdut controlul si…pe fiica lor. De atunci, Mavi pare sa nu isi mai gaseasca locul. Este speriata, uimita si nu mai stie ce se intampla cu ea. Intr-o secunda o avea pe fiica ei alaturi, iar in alta, din cauza unui…nici nu ii putem spune, n-a mai avut-o…

Intre timp, Ahmet se pare ca nu vrea sa se lase. A revenit in viata lui Dudu si nu vrea sub nicio forma sa fie doar un simplu musafir. Nu, vrea sa ramana, sa o recucereasca. Dar nu prea are chef de el Dudu. Asa ca, in prima faza, ii spune ca este insarcinata. Spera ca daca va auzi faptul ca a ajuns atat de departe cu un alt barbat, o va lasa in pace. Insa nu, Ahmet nu pare prea convins ca ar fi adevarat. Asa ca ii spune sa faca si pentru el un test, sa ii arate negru pe alb ca poarta un copil in pantece. Aceasta accepta, nestiind insa ce adevar va reiesi din test…

Scutura-l putin

Dudu si Ahmet se duc si fac testul. Nedim, care a fost pus de Halise sa le urmareasca fiecare miscare, i-a spus acesteia totul. Iar mama lui Sancar i-a zis sa il ia putin la scuturat pe Ahmet. Cine se crede el sa vina aici si sa se poarte asa? Cine i-a spus ca se afla in postura de a cere ceva de la Dudu?

Si ca tot vorbim de ea, de Dudu, care habar n-ared ca al ei copil e, de fapt, si al lui Ahmet, saraca are de dat niste explicatii. Yahya a auzit ca a fost la spital. Dar ea, crezand ca Yahya nu stie detaliile, ii zice ca da, a fost. Nu putea sa minta. Dar ii adauga si faptul ca a fost alaturi de o prietena. Yahya accepta aceasta explicatie, pana cand afla ca, de fapt, Dudu a fost zarita cu un barbat la spital. Cine sa fie individul? Si de ce l-a mintit, spunandu-i ca a fost cu o prietena?

Fiica Ambasadorului Episodul 42 Rezumat: Gestul lui Mavi

Sancar nu vrea sa o piarda din ochi pe Melek. Asa ca face tot ppsibilul sa fie cat mai mult pe langa casa lui Guven. Insa chiar si asa, tot nu poate sa vada cine stie ce. Mavi se gandeste sa intre ea in curte, sa poata sa vada si mai multe. Pana la urma, Sancar e Sancar si toti cei din jur il stiu. Pe ea insa, poate nu o stie toata lumea…Si cand vede a noastra niste scene intre Guven si Melek, isi spune ca trebui sa isi tina gura inchisa. Daca ii va spune lui Sancar ca Guven nu prea se poarta ca un bunic dragastos cu fata lui, sigur n-ar iesi bine. La cat de vulcanic e al nostru, sigur ar face niste gesturi necugetate. Iar aceste gesturi practic ar elimina toate sansele lui de a mai primi custodia lui Melek…

Asa ca in episodul 42 din Fiica Ambasadorului, Mavi ia o decizie surprinzatoare. Isi spune ca trebuie sa o ia cumva pe Melek. Iar cand aude de o petrecere ce se va da la Guven acasa, isi da seama ca asta e cea mai buna ocazie. Asa ca se imbraca intr-un costum din care chiar nu poate sa fie recunoscuta. E imbracata intr-un personaj de benzi desenate, dar si de filme. Ajunge langa Melek si reuseste sa o scoata de acolo. Asadar, ea a riscat pentru fericirea lui Sancar si a lui Melek. Un gest frumos. Ramane de vazut ce va face Guven cand isi va da seama ce s-a intamplat. Haideti si pe pagina de Facebook, sa vorbim despre Fiica Ambasadorului.