Cand se termina serialul turcesc Vis de Iubire?

Cand se termina serialul turcesc Vis de Iubire? Trebuie sa va spunem ca, in curand, va trebui sa asistam la ultima peripetie a personajelor pe care le-am urmarit in atatea episoade. Productia de succes se termina, din pacate. In cele ce urmeaza, vom afla data exacta cand se va termina.

Cand se termina serialul turcesc Vis de Iubire?

Cand se termina serialul turcesc Vis de Iubire

Cand se termina serialul turcesc Vis de Iubire

Can si Sanem se pregatesc de marele final. Dupa luni de zile in care noi, telespectatorii am ras, am plans, dar ne-am si indragostit de ei si de cuplul pe care il formeaza, iata ca e timpul pentru adio. Ultimul episod din serialul turcesc Vis de Iubire se apropie cu repeziciune. Va fi pe micile mult mai repede decat ne-am fi asteptat.

Povestea surprinzatoare de dragoste dintre cei e protagonisti ne-a fascinat inca din primul episod. A fost un serial pe cinste, caruia ii vom duce dorul cu siguranta. La nivel international, serialul s-a bucurat si se bucura de un super succes. Pana si pe Instagram are sute de mii de fani. Insa, gata, haideti sa va spunem direct. Vis de Iubire se termina pe data de 22 octombrie. Astfel, joi, de la ora 20, va trebui sa ne asezam in fata televizoarelor si sa privim cum se termina povestea celor 2.

Ultimul episod din Vis de Iubire va fi mai lung

Avem totusi si o veste buna. Pentru ca e ultima data cand ii mai vedem pe Can si pe Sanem, nu se poate sa fie lururile simple. Astfel, pe langa cele 2 ore, cat dureaza de obicei un episod, vom avea inca o ora. Altfel spus, in loc sa se difuzeze ultimul episod de la ora 20 si pana la ora 22, se va termina la ora 23.

Lucrurile sunt destul de dificile in relatia celor 2. Sanem si Can sunt suparati si va trebui sa vedem daca se vor impaca sau nu. Ar fi si pacat sa se termine serialul cu ei 2 suparati. Pregatiti-va sa asistam la niste scene superbe si la o interpretare de exceptie. Ca si pana acum, de altfel. Iar daca doriti sa stiti cateva detalii despre ce se va intampla in ultimul episod din Vis de Iubire, va invitam sa cititi si rezumatul. Bun, si acum ca am aflat cand se termina serialul, nu putem sa nu va punem si o intrebare: va pare rau ca povestea de dragoste a lui Sanem si Can va ajunge la sfarsit?