Cand se termina serialul turcesc In Ritmul Vietii?

Cand se termina serialul turcesc In Ritmul Vietii? Din pacate pentru toti cei care il urmaresc cu placere, nu mai e mult pana cand vor trebui sa isi ia la revedere de la protagonisti, dar si de la celelalte personaje. Mai sunt doar cateva zile pana cand se va difuza in Romania ultimul episod din serialul turcesc In Ritmul Vietii. In cele ce urmeaza, va vom spune data exacta, ca sa stiti cat timp va mai puteti bucura de personaje.

Cand se termina serialul turcesc In Ritmul Vietii?

Cand se termina serialul turcesc In Ritmul Vietii

Cand se termina serialul turcesc In Ritmul Vietii

Pentru multi poate ca vestea nu ii va surprinde sau poated ca nu le va pasa prea mult. De ce? Pai, In Ritmul Vietii nu se afla la prima difuzare din tara noastra. S-a mai dat la TV si in trecut, asa ca e posibil ca multi dintre fanii serialelor turcesti sa stie deja si cum se termina si alte detalii. Insa, cu siguranta ca sunt multi dintre voi care l-ati descoperit abia acum, la a 2-a difuzare. Si pentru voi practic e dedicat si prezentul articol, caci l-ati urmarit cu sufletul la gura inca din primul episod.

Povestea fascinanta a unei protagoniste puternice, care vrea sa le dovedeasca tuturor cine e ea si ce poate se va sfarsit in primele zile ale lunii martie. Ca sa fim foarte exacti, va spunem ca la data de 5 martie se va difuza ultimul episod din serialul turcesc In Ritmul Vietii. Pica vinerea, ca sa stiti. Iar ora de difuzare ramane neschimbata, va dati seama.

Astfel, notati-va ca pe 5 martie, de la ora 21, incepe ultima peripetie a doctorului interpretat de actorul Gokhan Alkan, pe care il stim deja din Pretul Fericirii si a protagonistei pe care am ajuns sa o indragim atat de mult.Vine si intrebarea: va fi un final fericit sau nu? Ramane sa aflam si sa discutam si pe pagina de Facebook despre alte detalii. La final, vrem sa va intrebam: ce parere aveti de el? V-a placut si ati fi vrut sa mai continue sau nu?