Cand se difuzeaza ultimele 2 episoade din Lacrimi la Marea Neagra?

Cand se difuzeaza ultimele 2 episoade din Lacrimi la Marea Neagra? Toti fanii acestui serial turcesc se intreaba acest lucru. Totul a inceput atunci cand un nou serial turcesc a fost anuntat ca va incepe pe data de 27 noiembrie, la Kanal D.

In continuare, va vom spune ce s-a intamplat, dar mai ales, cand vom putea vedea ultimele 2 aventuri, respectiv episoadele 63 si 64 din Lacrimi la Marea Neagra. Inainte de a intra in subiect, nu uitati ca va invitam sa distribuiti acest articol, daca il considerati util.

Cand se difuzeaza ultimele 2 episoade din Lacrimi la Marea Neagra?

ultimele 2 episoade din Lacrimi la Marea Neagra

ultimele 2 episoade din Lacrimi la Marea Neagra

Multi dintre telespectatori au crezut ca miercuri, pe 27 noiembrie, se va difuza episodul 63 din Lacrimi la Marea Neagra, urmand ca ultimul episod sa se dea joi si gata. Insa, iata ca nu a fost asa. Ieri, de la ora 20:00, unii au fost surprinsi sa vada ca a inceput Gulperi, alt serial turcesc interesant. Cand ei se asteptau sa-i vada pe Tahir si pe Nefes, iata ca in fata lor au aparut altii.

De acum incolo, Gulperi va fi de miercuri pana vineri pe postul de televiziune turcesc. Insa, nu va ingrijorati. Nu a uitat nimeni nici de Tahir si nici de Nefes. Ultimele 2 episoade cu ei ca protagonisti se vor difuza. Cand? Ei bine, saptamana viitoare, luni si marti. Episodul 63 din Lacrimi la Marea Neagra se va difuza luni, de la ora 20:00 si marele final, adica episodul 64 din Lacrimi la Marea Neagra marti, de la aceeasi ora.

Dupa, de miercuri, o sa avem Gulperi pana vineri. Si cam acesta va fi programul pentru saptamana viitoare. E foarte posibil ca dupa aceea, sa avem episoade din Gulperi de luni pana vineri, insa vom vedea. De indata ce aflam, va spunem.

Concluzii

Nu va mai speriati, caci vom putea sa-i vedem pana la capat pe frumosii nostri. Nu uitati. luni si marti, ultimele episoade din serialul turcesc. Ei, si acum ca ati aflat ca puteti sta linistiti, ne puteti arata ca ne apreciat faptul ca va tinem la curent, distribuind acest articol. Asa veti fi primii printre prietenii vostri care se pot mandri cu faptul ca stiu. Si au stiut inaintea altora.

Si chiar daca se termina, asta nu inseamna ca nu puteti sa dati un Like paginii de Facebook Lacrimi la Marea Neagra, daca nu ati facut-o.